Over Crean

Crean is een boekhouder in Merksem (Antwerpen) met een persoonlijke aanpak. Voor jouw boekhouding & fiscaliteit met een top service moet u bij Crean Business Consulting zijn. Wij zijn uw vertrouwenspersoon die u professioneel bijstaat bij het uitbouwen van uw zaak. Ons doel blijft om een persoonlijk, kwalitatief en onafhankelijk dienstverlening te voorzien. Eerlijkheid, openheid en bereidwilligheid vormen de basis voor een langdurige samenwerking. Crean Business Consulting staat voor het aanbieden van een totaalpakket met een echte toegevoerde waarde voor elke onderneming.

“Ons team bij Crean Business Consulting heeft een groot vermogen om moeilijke contexten te vertalen naar simpele en elegante schema’s.”
  • Wie een eigen zaak heeft, moet aan veel tegelijk denken. Soms kan de boekhouding te veel tijd innemen, stress geven en wordt het moeilijk om het overzicht te behouden. Crean Business Consulting begeleidt u stap voor stap in de opstart van uw zaak. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat u zich met alle gemoedsrust kan concentreren op het uitbouwen van uw zaak.
  • Als leek is het soms moeilijk om het bos door de bomen te blijven zien. Dit is zeker het geval op vlak van fiscaliteit.
    Dat uw vennootschaps- en personenbelasting goed wordt aangegeven, is zeer belangrijk. Wij doen dat nauwgezet en correct, maar ook voorzichtig en vakkundig. Alle mogelijkheden die de wetgeving biedt, worden ten volle benut. We stellen niet alleen uw aangifte op, we optimaliseren ze ook en dienen ze voor u in.
  • De juridische context van het zakenleven wordt alsmaar complexer. Vele belangrijke zakelijke beslissingen hebben bovendien juridische gevolgen. Wie de wetgeving kent, kent zijn grenzen, en die zijn vaak minder eng dan U zou denken. Wij adviseren u over de grootst mogelijke bewegingsvrijheid binnen de wettelijke grenzen.
  • Veel mensen dromen ervan een eigen zaak te starten, maar worden afgeschrikt door het papierwerk dat hierbij te pas komt. Crean Business Consulting begeleidt u bij elke stap in de opstart van uw zaak. Het opmaken van alle nodige documenten zorgt er voor dat u zich volledig kan concentreren op het uitbouwen van uw zaak.

Ben je dus opzoek naar een betrouwbare boekhouder uit Merksem (Antwerpen) die je helpt met alles rond boekhouding, fiscaliteit en administratie. Contacteer ons dus vandaag nog voor een gratis offerte!

Als boekhouder zijn wij actief in volgende gemeentes: Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Herentals, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kiel, Kapellen, Kontich, Lier, Linkeroever, Mechelen, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Rumst Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht.